Home Connect

Connect

by Anna van Neerven

Wil je meer vrijheid & flow ervaren in je leven?

Merk je dat je de laatste tijd op zoek bent naar iets, maar je hebt geen idee wat?

Voelt het alsof je soms vast zit en geen lol haalt uit de dingen die je doet?

Wil jij je verbinden met jouw unieke purpose alleen heb je geen idee hoe?

I FEEL YOU!

Ook ik was altijd op zoek en zocht het vaak in externe dingen buiten mezelf. Alleen was ik stom verbaasd toen ik ontdekte dat ik het allemaal al in me had. Ik ging me weer verbinden met m’n ziel en m’n lichaam in plaats van alleen maar in m’n hoofd te zitten.

Aan jezelf werken is me een journey. Het is mooi, inspirerend, confronterend, heftig en brengt je dichterbij jezelf en dus ook dichterbij de dingen die je echt wilt in het leven. Want alleen jij hebt hier toegang toe.

Er zijn verschillende oefeningen die mij hierin hebben geholpen. Yoga heeft me bewust gemaakt van m’n body & mind connectie, meditatie en breathwork brengt me naar binnen en de coachings die ik gehad had waren zo waardevol!

Ik gun het echt iedereen om dichterbij zichzelf te komen en verbinden met je purpose. Want geloof het of niet, we all can create magic!

Dit is dan ook een van de redenen waarom ik de opleiding als purpose & spiritual life coach heb afgerond. Zo dat ik jou en anderen kan begeleiden naar een purpose full leven met meer vrijheid, joy en schoonheid waarvan je nooit had durven dromen.

Als we onze purpose ontdekken en dit gaan leven, dan wordt de wereld een nog mooiere plek om te zijn.

Ben je nieuwsgierig naar mij? Wil jij hier meer over weten? Heb je een vraag of een verhaal die je met me wil delen?

Stuur een e-mail naar mij via: annavanneerven@gmail.com.

Ik zal met alle liefde je bericht doorlezen.

Veel liefs, Anna