Home Journal Hiervan gaat mijn hart sneller kloppen

Hiervan gaat mijn hart sneller kloppen

by Anna van Neerven

Ken je dat gevoel dat alles opeens samenkomt? Dat is bij mij op dit moment het geval. Ik ben op dit moment bezig met het afronden van m’n yogastudie en deze journey heeft me onverwachts iets extra’s gebracht. Het voelt alsof ik weer terug ga naar wie ik werkelijk ben.

Self-care practices zijn een belangrijk onderdeel van m’n leven geworden. Alleen is het niet waar m’n hart totaal ligt. Waar ik ├ęcht van ga stralen is mijn passie voor mijn vegan holistische levensstijl. Dit is iets wat zo diep geworteld in mij zit, wat ik altijd al in me heb. Waar ik met passie over praat en waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Om eerlijk te zijn lag dit zo voor de hand. Aangezien ik vanaf m’n zevende al besloot om geen dieren meer te eten en vanaf 2015 koos ik bewust voor een vegan levensstijl.

Tijdens m’n yogastudie merkte ik dat ik met bepaalde onderwerpen (algemene filosofie), ik me er niet kon toezetten. Ik kon niet echt visualiseren hoe ik de filosofie kon toepassen in het leven van nu. Er miste iets eigenlijk zat er een groot gat en alles wat ik las nam ik niet echt op. Totdat ik het boek aanschafte van Sharon Gannon ‘yoga & veganism’ en hierdoor viel alles weer op z’n plek.

Deze blog blijft bestaan alleen zal ik meer schrijven over mijn vegan holistische leefstijl en mijn reis naar m’n highest self. Self-care practices blijven onderdeel van dit blog maar omvat niet wat ik naar buiten wil brengen.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *