Home Human Design sessie

Human Design sessie

by Anna van Neerven

Heb je jezelf weleens afgevraagd waarom je soms wel en soms niet in flow bent in je leven? Waarom het ene werkt voor een ander en niet voor jou?

We weten dat we allemaal anders zijn, alleen gedragen we er ons er niet altijd naar. Dat vind ik nou zo interessant aan Human Design. Dit systeem laat werkelijk zien wie je bent, wat je bent en hoe jij het beste keuzes kunt maken.

Wat is Human Design?

Human design is een combinatie van eeuwenoude kennis als astrologie, kabbala, I Ching en het chakra systeem gecombineerd met moderne wetenschap als neurowetenschap, kwantumfysica en biochemie.

Het is jouw unieke blauwdruk en geeft helderheid in wie jij bent in hoe je vanuit jouw energie kunt leven. Human Design is een systeem gebaseerd op jouw geboorte- datum, tijd en plaats en toont aan hoe jij flow ervaart in je leven, werk en relaties.

Human Design Anna van Neerven

Wat Human Design voor mij betekent

Toen ik ontdekte dat ik een 3/5 Manifestor ben met een emotional authority, is het voor mij heel duidelijk geworden waarom ik in sommige delen van m’n leven echt flow ervaar en andere delen meer weerstand. Dit laatste had te maken met dat ik helemaal niet in lijn was met wie ik daadwerkelijk ben.  

Ik ben hier om te creëren, de eerste stap te zetten en nieuwe ideeën de wereld in te brengen, en anderen te inspireren. Iemand die haar verlangens volgt en deze met passie wil overbrengen. Als ik voor grote beslissingen sta dan slaap ik er een nachtje of aantal nachtjes over, zodat ik helderheid heb.

Dit is hoe ik onder andere beweeg in de wereld en is onderdeel van mijn unieke Human Design blauwdruk. Dit prachtige systeem is voor mij een bevestiging van wie ik écht ben en hoe ik in mijn kracht kan staan. Het leven vanuit mijn Human Design blijft een continu proces, waarbij ik leer van mezelf en ontdek welke impact ik heb op anderen en de wereld.

Wat Human Design voor jou kan betekenen

  • Laat zien wie je bent en wat je bent;
  • Is een tool om jou te ondersteunen in je dagelijkse leven;
  • Haalt twijfel weg en geeft helderheid over jezelf;
  • Zorgt voor toestemming om echt jezelf te zijn;
  • Is prachtig om te ervaren en mee te experimenteren in je leven.

1:1 Human Design sessie

Wil jij erachter komen wat jouw unieke design is en hoe Human Design jouw leven kan ondersteunen in je dagelijks leven, werk & relaties?

Boek dan bij mij een Human Design sessie, waarbij we samen jouw Human Design gaan ontdekken, voor meer helderheid over jezelf en flow in je leven.

Dit is een online 1 op 1 sessie van 75 minuten. Na afloop van de sessie ontvang je jouw eigen Human Design blauwdruk document, zodat je deze als tool kan blijven gebruiken in je leven.

Een Human Design sessie kost 111 euro inclusief btw.

Voor het boeken van jouw Human Design sessie of voor vragen kan je een mail sturen naar: annavanneerven@gmail.com.