Home Over mij

Over mij

by Anna van Neerven

Mijn naam is Anna en op dit platform deel ik mijn journey naar leven vanuit purpose.

Vrijheid en plezier zijn altijd al een belangrijk onderdeel geweest in m’n leven. Als kind voelde ik me ontzettend vrij en maakte graag plezier, alleen op de een of andere manier sijpelde die vrijheid langzaam uit me weg. Dit heeft grotendeels te maken met het ‘systeem’ waarin we leven en die toch wel iedereen beïnvloed. 

Ik miste die vrijheid, die lichtheid die ik als kind in me had. Dus ik ging ernaar opzoek, alleen op de verkeerde plekken kwam ik later achter. Want ik ging kijken naar alles wat ik extern van mezelf kon veranderen, zoals starten als freelance marketeer waarbij ik geen fijne opdrachtgevers had of het concept Digital Nomad romantiseren… Ik kwam er al snel achter dat dit me allemaal helemaal geen vrijheid gaf, want ik voelde me nog steeds opgesloten.

Waar ben ik nou precies naar op zoek? Was de vraag die ik mezelf continu herhaalde. Uiteindelijk kwam yoga op m’n pad en ging ik andere manieren ontdekken om me te verbinden met mezelf. Zoals tijdens coaching, bewust bewegen, volgen van verschillende workshops en het zelf toepassen van technieken uit boeken. Dat was voor mij het ultieme AHA moment…want de vrijheid start van binnenuit. Oftewel bij jezelf.

Het geeft me zoveel meer rust, nu ik weet dat het allemaal bij mezelf begint. Dat ik de vormgever ben van m’n eigen leven. Dit geeft me ontzettend veel vrijheid en plezier.
Want als je de vormgever bent van je eigen leven, dan kan je in principe alles doen wat je wilt en is niks te gek.

Ik wil jou hiermee inspireren het leven te creëren waarnaar je verlangt. Dit doe ik niet alleen via dit platform, maar ook als Soul Purpose coach, Human Design reader en als yoga/movement teacher.

Liefs, Anna