Home Ontdek jouw purpose

Ontdek jouw purpose

by Anna van Neerven

Voelt het alsof je geleefd wordt?

Kijk jij altijd uit naar het weekend en baal je als het zondagavond is?

Heb je het idee dat je vast zit in je leven?

Zou je meer energie willen hebben voor de dingen die je echt wil?

Je bent hier omdat je weet dat het anders kan, alleen nog geen idee hebt hoe. Jij hebt net zoals ik de keuze om te kiezen voor plezier en vrijheid in je leven. Als je leeft vanuit jouw unieke purpose dan ga je dit ervaren. Jouw purpose is je unieke zielsmissie en het gaat er niet om wat je doet, maar juist waarom je iets doet en hoe.

Hoe kom je erachter wat jouw purpose is?

Iedereen, dus ook jij, bent geboren met een purpose in het leven. Vaak zijn we ons hier niet van bewust en doen we wat er van ons verwacht wordt. Totdat er een moment komt dat je het gevoel hebt dat dit niet is hoe jij wil leven…

De ervaringen en keuzes die je maakt in je leven dragen hier aan bij. Als je keuzes vanuit je hart maakt, kom je dichterbij. Maak je keuzes vanuit je mind dan dobber je er verder van af.

Het voelt alsof je iedere keer voor een kruispunt staat, om te kiezen welke richting je op wilt. Kies je voor datgene waar je naar verlangt? Of maak je een keuze vanuit praktische overwegingen?

Als jouw keuzes vooral vanuit je mind komen, dan worstel je waarschijnlijk meer in je leven en heb je het idee dat het leven tegen je is. Dat worstelen hoort erbij, want het is een teken dat je niet volgens jouw unieke purpose leeft.

Geloof het of niet, maar het leven is VOOR jou! Je ontdekt dat als je keuzes maakt vanuit je hart en luistert naar je intuitie jouw leven alsmaar mooier gaat worden.

Ik geef toe dat dit in het begin eng kan zijn, want je stapt in het onbekende terwijl je mind jouw liever in het bekende houdt. Als je echter vertrouwt op jezelf, dan ervaar je magie en voel je dat je de juiste keuze gemaakt hebt.

Ik ben altijd op zoek geweest naar vrijheid. Alleen ik zocht hiernaar op de verkeerde plekken. Ik maakte keuzes in m’n leven waarvan ik dacht dat het me vrijheid zou geven. Echter vrijheid dat creëer ik echt zelf en naarmate ik mijn belemmerende gedachten en overtuigingen onder de loep nam, gingen er dingen in mijn leven veranderen.

Het vinden van mijn purpose was zoiets als connecting the dots. Dit gaf mij helderheid in wat mijn missie is op aarde. Ik heb vertrouwen gekregen in mijn intuïtie, mijn lichaam en waartoe ik wel niet in staat ben! Leven vanuit je unieke purpose is een blijvend proces en kent ook z’n ups and downs. Alleen is dit het allemaal waard, want ik heb me nog nooit zo JOYFULL & VRIJ gevoeld als nu!

Hoe het voelt om vanuit je purpose te leven.

Sinds ik heb ontdekt dat ik vanuit m’n purpose kan leven, ervaar ik meer flow, vrijheid en plezier in m’n leven. Ik heb meer helderheid in wie ik ben en waar ik voor sta. Ik voel ook meer rust in mezelf, ik ben niet meer naar op zoek maar ik geloof in wie ik ben en dat mijn purpose bijdraagt aan de wereld.

Dat ik leef vanuit m’n purpose betekent niet dat alles alleen maar rozegeur en manenschijn is. Ook ik krijg weleens twijfels of ik wel het juiste doe of er duiken oude belemmerende overtuigingen over mezelf op. Dat is logisch want dat is een deel van het leven. De mind kan dan even de overhand nemen en uiteindelijk herken ik dit en weet ik hoe ik mezelf kan begeleiden om mijn pad vol purpose te blijven volgen.

Leven vanuit mijn purpose is het mooiste cadeau wat ik kan geven aan mezelf en aan anderen. Doordat ik laat zien dat ik voluit leef vanuit mijn purpose, inspireer ik anderen om dit ook te doen. Want ik geloof dat je niet alleen je eigen wereld mooier maakt maar ook de wereld om je heen!

Ben jij klaar om jouw unieke purpose te ontdekken?

Ik begeleid je heel graag in jouw journey. Hiervoor heb ik het Purpose 1:1 coachingstraject opgezet, waarin ik je drie maanden begeleid, om het leven te creëren waarnaar jij verlangt.

Bekijk hier meer of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin we kennis maken met elkaar en ontdekken of dit traject bij jou past. Tap hiervoor op onderstaande button, vul het formulier in en jij ontvangt van mij een uitnodiging om een online gesprek in te plannen.