Home Purpose coachingstraject

Purpose coachingstraject

by Anna van Neerven

Wat als je meer plezier, vrijheid en flow ervaart in het dagelijkse leven? Krijg helderheid in wie jij bent en wat jouw purpose is met mijn 1:1 purpose coachingstraject.

De keuze naar vrijheid

Wist je dat je een keuze hebt in hoe jij door het leven gaat? Dat je JA kan zeggen tegen jezelf en het leven kan creëren waarnaar jij verlangt? Toen ik dit ondekte ervaarde ik zoveel meer rust, ontspanning en vooral PLEZIER!

Ik was altijd op zoek naar vrijheid in m’n leven. Alleen zocht ik op de verkeerde plekken. Ik keek namelijk naar mijn externe wereld. Een van mijn dromen was om als digital nomad te gaan werken, en ik testte dit uit. Echter werd ik hier helemaal niet gelukkig van. Ik ging werken voor opdrachtgevers die me geen energie gaven. Dit voelde als een mislukking.

Ik vroeg mezelf af waarom ik zo ontzettend naar vrijheid verlangde… en ik ontdekte dat ik me moest gaan richten op m’n inner world. Dat ik moest gaan ontdekken wie ik was. Wat zijn mijn overtuigingen en mijn gedachtes? En wat ontdekte ik? Dat ik mezelf opsloot en mezelf ook kon bevrijden!

Om dit te beseffen ben ik in het verleden gecoacht en heb ik cursussen gevolgd om mezelf beter te begrijpen. Mijn Soul Purpose & Spiritual coach opleiding was voor mij een natuurlijke vervolgstap. Niet alleen voor mijn eigen ontwikkeling maar ook om jou en anderen te ondersteunen in je journey naar plezier, vrijheid en purpose in het leven.

Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek en ik momenteel voel me ontzettend in lijn met wie ik ben en wat ik doe. Ik ervaar meer plezier, vrijheid en flow in m’n leven.

Ik heb ontdekt hoe ik de creator kan zijn van m’n eigen leven en ik geloof dat jij dit ook kan!

Purpose 1:1 coachingstraject

Wil jij hier meer van? Wil je (her)ontdekken wie je bent en hoe je meer plezier, vrijheid en flow kunt ervaren in je leven? Dan is mijn 1:1 purpose coachingstraject voor jou! In dit traject krijg jij helderheid in wie jij bent, wat jouw purpose is en transformeer jij jouw leven.

Over dit traject

 • Passend bij jou: iedereen is anders en heeft andere behoeftes. Dat betekent dat dit traject echt voor jou is en we niet werken vanuit een vast format. Voorafgaand de sessie besluiten we samen waar we ons op gaan richten. Zo halen we allebei het meeste uit iedere sessie voor een prachtige transformatie!
 • Persoonlijk: i’m cheering for you! Oftewel ik ben jouw guide tijdens je journey. We zien elkaar online één keer in de twee weken en tijdens deze journey kan je me 24/7 contacten. Je hebt mijn volledige steun en motiveer ik je tijdens je persoonlijke proces.
 • Drie maanden traject: het één op één coaching traject is alleen per drie maanden af te nemen. Transformatie is geen quick fix maar echt inner work en dat is waar jij je mee bezig houdt in die drie maanden met mij.
 • Uitgebreide sessies: de coachingsessies duren 60 tot 90 minuten. Afhankelijk van jouw energienivieau en waar we aan werken tijdens de sessie. Je zult merken dat de tijd voorblij vliegt als we eenmaal bezig zijn!
 • Dharma Coaching Method: je maakt kennis met de Dharma Coaching Method. Waardoor je meer helderheid krijgt in wie je bent en wat jouw unieke purpose is. Dit is een prachtige methode waarvoor ik ben opgeleid als coach. Het zorgt ervoor dat je in beeld hebt wie jij in essentie bent.
 • Human Design: gebruik ik ter ondersteuning tijdens m’n coaching traject. Om te zien wie je daadwerkelijk bent, waar je kracht ligt en hoe je meer kunt flowen in je leven. Dit interessante en complexe systeem laat jouw unieke ongeconditioneerde zelf zien.


Soul Purpose & Spiritual life coach

Als Soul Purpose & Spiritual life coach begeleid ik je tijdens jouw journey naar meer plezier, vrijheid en flow in je leven. Ik wil je laten ervaren dat je echt jouw leven kan transformeren door je overtuigingen en gedachtes over jezelf te veranderen. Dit was voor mij echt dé eyeopener. Als je eenmaal JA zegt tegen jezelf en helderheid hebt in wie je bent en waar je naartoe wilt, gaan er letterlijk deuren voor je open. Ik wil je motiveren om het ook daadwerkelijk te gaan ervaren. Dit betekent dat je ook tijdens het traject gelijk dingen gaat toepassen in je dagelijks leven!

Anna

Dit was één van de beste keuzes uit mijn leven! Al een tijdje zat ik niet zo lekker in mijn vel, net twee kleine kindjes gekregen en ik voelde mij niet helemaal fijn op mijn werkplek. Met de coaching van Anna is mijn leven letterlijk na twee sessies veranderd. Ze gaf mij inzicht in wie ik ben en wat ik nou precies wil in het leven. Het leek wel alsof ze het universum heeft opengezet, want kort daarna werd ik benaderd door mijn droom job.

Anna geeft je een veilig gevoel, waardoor je zonder moeite kan vertellen over jezelf, luisterde aandachtig en weet precies waar ze het over heeft. Ik ben haar duizendmaal dankbaar voor de coachingsessies en zo blij dat zij op mijn pad terecht is gekomen. Ik zou iedereen een coachingstraject bij haar aanraden! – Amber

Door het purpose 1:1 traject zal je:

 • Helderheid krijgen in wie jij bent
 • Vinden wat jouw unieke purpose is
 • Je verbinden met je intuitie
 • Jouw unieke Human Design ontdekken
 • Meer rust en ontspanning ervaren
 • Plezier in het leven krijgen
 • Je mooiste leven leven
 • Niet alleen jezelf maar ook anderen inspireren!

Één op één purpose coachingstraject

 • Bestaat ui 6 online sessies
 • Duurt 60 tot 90 minuten
 • In een periode van 3 maanden
 • Jouw investering in jezelf: 555 euro.
  555 is zoals ze het noemen een engelen getal en staat voor transformatie!

Ben jij klaar om jouw leven positief op z’n kop te zetten? Zeg dan JA tegen jezelf en laat me jou begeleiden tijdens de journey of your life!

Wil je graag kennismaken?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij in. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en onderzoeken we of coaching past bij jou. Tap op onderstaande button om jouw gratis gesprek in te plannen.